Amennyiben regisztráltatja magát a körlevelező rendszeren, akkor automatikusan minden elektronikus levelet megkap mindenkitől, és mindenki megkapja az Ön által elküldött levelet is, aki már korábban regisztráltatta magát ezen a levelező rendszeren. Ez a rendszer hasznos lehet minden olyan szakmai tapasztalat, kérdés megvitatására, amely problémát jelent az egyik félnél, de már megoldott valakinél.

A levelezőlistára történő feliratkozáshoz küldjön egy email-t az msztarsasag-subscribe@yahoogroups.com címre, majd a Yahoo-tól kapott levelet küldje vissza. Ezután az msztarsasag@yahoogroups.com címre küldött leveleit már mindenki megkapja, aki hasonló módon feliratkozott a levelezőlistára. Amennyiben a listáról szeretne leiratkozni, ezt megteheti egy email-el, amit az msztarsasag-unsubscribe@yahoogroups.com címre küldjön.

A levelezési listánkról bővebb információkat a http://groups.yahoo.com/group/msztarsasag web oldalon kaphat.

FIGYELEM: a rendszer nyitott, mindenki számára elérhető. Cégadatokat, titkos anyagokat, csak személyre szóló anyagokat ne küldjön rajta! Ezen a rendszeren elküldött anyagokért, azok nyilvánosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!